• Wed 10/10

  tickets

  VIAGRA BOYS (se) + VAAL

  Postpunk
  Denk Fat White Family, Iceage

  CAFÉ DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Tue 23/10

  tickets

  ALEJANDRO ESCOVEDO (us) + DON ANTONIO (it)

  Roots, Americana
  Denk Green On Red, Jayhawks, ...

  CAFÉ DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Sat 27/10

  tickets

  BAMBARA (us) + MAGIC SHOPPE (us)

  Noise, punk, fuzz, psyche
  Denk Shame, Iceage, TBJM

  CAFÉ DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Fri 02/11

  tickets

  IDLES (uk) + JOHN (uk)

  cd-voorstelling 'Joy as an act of Resistance'
  punk & Rock n Roll

  ZAAL DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Sun 04/11

  tickets

  IRREVERSIBLE ENTANGLEMENTS FT. MOOR MOTHER (us)

  Free jazz/spoken word
  i.s.m. KAAP

  VRIJSTAAT O. - OOSTENDE

 • Sat 24/11

  tickets

  THE ANTLER KING

  CD-VOORSTELLING: ‘TEN FOR A BIRD’
  CATCHY, PSYCHEDLISCHE INDIEPOP

  CAFÉ DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Sun 02/12

  tickets

  GREAT LAKE SWIMMERS (us) + support

  Indie, Folk, Duyster
  Autumn Falls

  ZAAL DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Thu 31/01

  tickets

  SPINVIS SOLO (nl)

  Theaterconcert (zitplaatsen)
  I.S.M. CULTUURDIENST MIDDELKERKE

  ZAAL DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Wed 17/04

  tickets

  ALL THEM WITCHES (us) + support

  Epic Swampy Stoner uit Nashville Tennessee!
  Voor fans van: Kadavar, Red Fang, ...

  ZAAL DE ZWERVER - LEFFINGE

 • Wed 24/04

  tickets

  HISTRYLOGIE: WOODSTOCK 1969

  Wouter Mattelin, Axl Peleman, Neeka, Esther Lybeert...
  ZITPLAATSEN
  I.S.M. CULTUURDIENST MIDDELKERKE

  ZAAL DE ZWERVER - LEFFINGE

Fri 29/03/2013   23:00

Instant Karma 2013 - Afterparty

stadsfestival ism Jong Oostende

KRUSH CLUB - OOSTENDE

Na 5 mooie edities van KARMA HOTEL in het Kursaal werd door de Vzw’s Jong Oostende en De Zwerver beslist dat het tijd was voor iets anders. De zoektocht naar een nieuwe formule leverde voorlopig naast een aantal nieuwe locaties ook een nieuwe naam op. INSTANT KARMA zal doorgaan in De Grote Post, de Krush Club, Manuscript en Bada Bing. Verspreid over twee dagen zal er een ruime en gevarieerde staalkaart geboden worden van wat er momenteel leeft aan nieuwe groepen en DJ’s in onze contreien.

Sir Lobster (23:00)

Sir. Lobster begon als DJ aan het begin van het millennium. Hij woont momenteel in Gent en zijn stijl is een eclectische mix van Jazz, Funk, Broken Beats, Downtempo, Afrobeat, Rare Grooves…

Hij bracht het al tot dj op Ninja Tune-avonden in de Cactus Club en mocht o.a de affiche delen met Dj Krush, Nostalgia 77 en Bonobo.

COELY (00:15)

Dè blikvanger op de eerste avond in de Krush Club wordt ongetwijfeld de Antwerps-Congolese COELY. Zij bracht in september 2012 haar eerste single ‘Ain’t Chasing Pavements’ uit bij independent label Beatville.

De single schopt het meteen tot Hotshot van Studio Brussel, Push bij JIMtv en nr. 1 in Humo’s Arriba lijst. Ze ontpopt zich snel tot volleerd podiumbeest en doet supports voor uitverkochte concerten van Jessie Ware, De La Soul, Snoop Dogg en Kendrick Lamar. Coely’s tweede single ‘Nothing On Me’ is net uit en er wordt duchtig verder gesleuteld aan haar debuut EP. One to watch!

The Whatevers (00:45)

The Whatevers waren al tweemaal te gast op Leffingeleuren en twee keer maakten ze heel veel indruk. Jeugdvrienden Dim en Kim (van Ed & Kim) besloten in 2010 samen te gaan draaien zonder al te veel planning, gewoon rock en hiphopplaatjes aan elkaar mixen op feestjes.

Gaandeweg werd het wat groter en interessanter en nu draaien ze zowat alles wat de voorbije 50 jaar op een dansvloer waar ook ter wereld hip is geweest, behalve dan wat vaak als ‘dance’ omschreven wordt. Geen Techno, house of electro dus, maar wel een gezonde mix van hiphop, soul, rock ‘n roll, dubstep en drum&bass.

Geïnspireerd door andere DJ-duo’s als The Glimmers, 2ManyDJs en Optimo.

Bafana & Bromin (02:15)

Bafana & Bromin zijn de hosts, brains & deejays achter de succesvolle Gentse clubavonden Alpha (Charlatan) en Quartz (Club69). Daar concentreren ze zich op de huidige house-scene en staan ze naast internationale gasten als Duke Dumont, George Fitzgerald, Obey City, Medlar & Citizen.

Als deejays draaien ze feilloos de fijnste platen aan elkaar met als enige doel de dansvloer in beweging te houden. Buiten hun eigen events zetten ze regelmatig voet in andere clubs, zo zijn Culture Club en Decadance geen onbekend terrein en deelden ze reeds de decks met Erol Alkan, Feadz, Kavinsky & Cassius.

Soulspinnas (03:45)

Soulspinnas uit Oostende zijn welbekend in het Oostendse nachtleven. Residents in de Krush en de Copador en vaak gevraagd op velerlei feestjes van de kust tot Gent. In hun energieke sets verwerken ze invloeden uit disco, hiphop en electronica. Er is maar één voorwaarden het moet soulvol zijn.


SHAREVideo

Aanraders: